CSOK

Magántulajdonban lévő lakások, ingatlanok hirdetménye

Rendhagyó helyszínről jelentkezik a Fogadóóra című műsor

Ismét rendhagyó helyszínről jelentkezik ma este 18 órakor a Zemplén Televízió adásában a Fogadóóra című műsor. A Kazinczy Ferenc Múzeum rendkívül értékes kiállításának egy részlete is látható összeállításunkban. A Fogadóóra közéleti témákról, eseményekről számol be.
Külön szeretném felhívni figyelmüket a Családok otthonteremtési kedvezményére, melyről új, aktuális információk is elhangzanak.

Köszönetnyilvánítás

Kedves “Ismerőseim”, barátaim!

Mindenkinek köszönöm, aki jókívánságait az elmúlt napokban bármilyen formájában hozzám eljuttatta. Sajnos nekem nincs lehetőségem több száz embert külön-külön születésnapján felköszönteni, ezért ezúton ragadom meg az alkalmat, hogy viszonozzam figyelmességüket.

Isten éltesse az újhelyieket, Isten éltesse a Zemplén Fővárosát szerető és tisztelő embereket, Isten éltessen mindannyiunkat!Torta

HAJRÁ ÚJHELY!!!

A Zempléni Hiúzok és a Királyhelmeci Apacsok mérkőztek a Zemplén Kalandpark Jégkorong Bajnokság hetedik, nyolcadok helyezéséért, melyben a határon túliak bizonyultak jobbnak és 2:2-ás győzelmükkel a 7. helyen végeztek!
Fotó: Tóth István, Kassai-Balla Krisztina

Tájékoztatás magántulajdonban lévő ingatlanokról

Tájékoztatást adunk a magántulajdonban lévő ingatlanokról, amelyek érinthetik a családok otthonteremtési kedvezményét igénybe vevőket. A lista folyamatosan bővül

.

Társasház projekt indul Sátoraljaújhelyben

Társasház projekt indul Sátoraljaújhelyben. Az ezzel kapcsolatos információkat a mellékletben olvashatják.

Tájékoztatást adunk a magántulajdonban lévő ingatlanokról is, amelyek szintén érinthetik a családok otthonteremtési kedvezményét igénybe vevőket. A lista folyamatosan bővül.

image009

Polgármester úr legújabb Ösztöndíjasa: Klubert Kristóf Ákos

Gratulálok a Polgármester legújabb Ösztöndíjasának, Klubert Kristóf Ákos 12. A osztályos tanulónak, aki a Trefort Ágoston Szakképző Iskola diákja.

Az oktatási intézményben kiváló szakemberek, szakmunkások képzésére van lehetőség, ezért az ebben az iskolában folyó tevékenységre is nagyon büszke a város.

Klubert Kristóf Ákos végzős szakközépiskolai tanuló, aki vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoportos alapozó képzésben vesz részt. A Trefortban eltöltött 3,5 év alatt tanulmányi eredménye mindig legalább jó átlagú volt. Az osztály és az iskolaközösség életének állandó, aktív tagja: szinte valamennyi versenyen, vetélkedőn, rendezvényen, diáksportköri eseményen részt vett.

Különösen példamutató a közösségi szolgálat terén nyújtott teljesítménye: jóval a kötelező 50 órán felül támogatta munkájával a Mozgáskorlátozottak Sárospataki és Zemplén-Térségi Egyesületét, valamint a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítványt.

Iskolába járási morálja, szerénysége, tanáraihoz és diáktársaihoz való tisztelettudó hozzáállása példaértékű lehet valamennyi mai fiatal számára.

Csak így tovább, Kristóf!