44. Édes Anyanyelvünk Országos Nyelvhasználati Verseny

Ma befejeződött a 44. Édes Anyanyelvünk Országos Nyelvhasználati Verseny döntője.
Köszönöm a bíráló bizottság és felkészítő pedagógus kollégáim munkáját. Gratulálok valamennyi díjazottnak és minden versenyzőnek! Örömmel és büszkeséggel töltött el az Önökkel, a Veletek való találkozás.

Köszönöm munkatársaim odaadó, fáradságos munkáját, akik a program lebonyolításában részt vettek.

Legkésőbb egy év múlva ismét találkozzunk! Várunk Mindenkit!

44. Édes Anyanyelvünk Országos Nyelvhasználati Verseny

Az elkövetkező három napban nemcsak Zemplén, hanem az Anyanyelv Fővárosa is Sátoraljaújhely. Ma délelőtt az írásbeli fordulóval kezdődött meg a verseny, amelyről az M1 élő kapcsolásban tudósított. Holnap a szóbeli megmérettetés következik. Sok sikert kívánok tanároknak és diákoknak egyaránt!

Isten hozott minden kedves vendéget Zemplén Fővárosába!

 

 

Zemplén TV bejegyzése: Teret adnak a játéknak! 11 új játszótér építésére nyert támogatást a sátoraljaújhelyi önkormányzat. Az egyik legnagyobb parkot a Városháza mögötti területen alakítják majd ki.

“Szavazzunk a jövőnkre! Migráció nélkül” című fórum

Nagyon örülök, hogy sokan azonosan gondoljuk, felelősséggel tartozunk gyermekeink, unokáink jövőjéért. Köszönöm mindenkinek, aki tegnap este megtisztelte érdeklődésével a “Szavazzunk a jövőnkre! Migráció nélkül” című fórumot. Köszönöm Soltész Miklós államtitkár úrnak, hogy a vendégünk volt.
Bízom abban, hogy 2016. október 2-án nagyon sokan nyilvánítjuk majd ki a népszavazáson akaratunkat, ahol a kiszámíthatóságra, a közös jövőnkre voksolunk majd.